vrijdag 15 mei 2009

13 mei Seaworld

Hi,
Na een korte nacht. Iedereen reeds wakker rond 7 uur. Na een lekker ontbijtje wij onderweg naar Seaworld. Feest!!! Daar aangekomen samen beslist om de vip tour te nemen. Dit is echt een aanrader. Kost wel centen , maar je krijgt een gids voor de komende 7 uur die je overal naartoe brengt. Je hebt geen plan nodig & je krijgt op alle attracties de mogelijkheid om de vip ingang te gebruiken.

We begonnen de dag met de nursery voor kleine dolfijntjes. Erna gingen we naar de noordpool met de beluga's & de ijsberen. Prachtige beestjes. Door een stroompanne vlak voor onze aankomst waren we alleen aanwezig op de artic.

Erna de bassin gezien waar de " Dine met Shamu" maaltijd doorging. Dan werden we gedropt aan het restaurant. Dit is een echte aanrader!!!! Je krijgt een privé show & je zit zo dichtbij dat je bijna de orca's kan aanraken.(zie de foto's).




Erna mochten wij de dolfijnen voederen , ook hier heb je een close encounter met prachtige dieren.
Dan naar Clyde & Seamore. Prachtige show met zeeleeuwen, wat die dieren allemaal kunnen. Filmpje volgt later.


Dan " Believe" . De fantastische show met orca's. Dit is met geen woorden te beschrijven , hier een sfeerbeeld van de show. Ook filmpje volgt later.

Dan zijn we de stingray lagoon gaan bekijken via de ondergrondse aquarium & erna hebben we deze beestjes(manta's) mogen voederen. Iedereen was er niet mee opgetogen , nathalie wel.


Na aan lange dag besloten we om na de manatee's(zeekoeien) de gids achter te laten.
Uiteindelijk samen met nathalie & kobe nog de Journey to Atlantis gedaan. Nathalie wou vooraan zitten met als resultaat een witte natte doorschijnende broek.
Nog wat lokale seaworld winkeltjes gedaan , ijsje gegeten & dan richting Premium Outlet store's . Daar de innerlijke mens gesterkt. En Philip & ik besloten om te babysitten & de lokale starbucks wat rijker te maken. Uiteindelijk de vrouwen moeten bellen , want de kids werden moe & wij voldaan naar huis.

4 opmerkingen:

  1. Natte broek.... hoe zou dat komen denkt ge. Die twee hadden teveel schrik om vooraan te zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Das niet waar...... Het zicht was alles.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook wij gaan deze tour doen in augustus. Klinkt goed maar hoe zit het met Kraken en Manta, hier krijg je voorrang op andere bezoekers, toch? Fijn om te horen dat het het geld waard is. Kunnen niet wachten op de filmpjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op alle attracties mag je binnen via de quick entrance. Geen wachttijden. En als je slim bent hou je je vip pasje bij & hang je het rond je nek voor je 2 de dag gratis seaworld. Fun Fun

    BeantwoordenVerwijderen